O nas

 

JPZ Posredništvo s.p. je podjetje, ki sledi zelenim trendom in daje svoj prispevek k čistejšem okolju in trajnostni mobilnosti. Smo ekskluzivni zastopnik največjega evropskega proizvajalca električnih gospodarskih vozil GOUPIL Industrie iz Francije, ki ima številne partnerje in reference po vsem svetu.

Električna gospodarska vozila so zelo hitro rastoč segment, saj je cel niz področij, kjer je usmeritev v tranjnostno mobilnost zelo zaželjena, ponekod pa je tudi že nujna. Mestna jedra vedno bolj omejujejo uporabo klasičnih prevoznih sredstev, ki jih poganjajo motorji z notrajnim izgorevanjem in energenti, ki zelo onesnažujejo okolje. Zato se vozila na električni pogon hitro uveljavljajo, saj ne povzročajo hrupa in ne onesnažujejo zraka, poleg tega pa so zelo učinkovita ter ne nazadnje tudi stroškovno zelo zanimiva, saj je elektrika bistveno cenejša od drugih energentov, poleg tega pa električna vozila odlikujejo zelo nizki stroški vzdrževanja.  Na drugi strani pa so električna vozila zelo uporabna tudi za industrijo kot učinkovita, ekonomična in predvsem čista prevozna sredstva za transport robe, opreme in oseb v okviru industrijskih objektov. Zato tudi na tem področju hitro izpodrivajo klasična tovarniška transportna sredstva na plinski ali pa dieselski pogon.

Številne uspešne Goupilove reference govorijo same za sebe. JPZ Posredništvo te dobre prakse optimalno prilagaja za lokalno tržišče in ima pri tem polno strokovno podporo proizvajalca ter lokalnih tehničnih partnerjev.

 

O Goupil Industrie

img-societe

Podjetje GOUPIL Industrie je bilo ustanovljeno leta 1996 in je zelo hitro zaznalo dobro poslovno priložnost ter se specializiralo za električna gospodarska vozila. Podjetje je zelo uspešno, saj ga ves čas odlikuje visoka dvoštevilčna gospodarska rast in je trenutno vodilni evropski proizvajalec teh vozil. Leta 2011 je GOUPIL Industrie postal del velike ameriške korporacije POLARIS Industries Inc.