Električna vozila

notre-usine

Uporaba na zelenih površinah

Goupil električna komunalna vozila so lahko odgovor na najrazličnejše zahteve uporabnika, kadar ga ta želi uporabljati za hortikulturna ali lažja zemeljska dela (zalivanje, zbiranje materiala, prevoz orodja ali ljudi, vzdrževanje zelenih površin,..) z nazivno obremenitvijo do 700kg. Goupil-ov zanesljiv in vsestranski elektro motor omogoča, da brez težav opravite vsa opravila.

Zalivanje rož ali dreves z velikim vodnim rezervoarjem ali zbiranje odpadnega listja s sesalcem listja in zbirno kletko so vsakodnevna opravila, ki jih boste sedaj opravljali učinkoviteje in hitreje. Zaradi dobre karakteristike pnevmatik se boste lahko gibali tudi travi brez, da bi poškodovali to dragoceno podlago.

Resnična inovacija na področju električnih gospodarskih vozil je Goupil G5, ki je praktičen električni priključni hibrid z bencinskim motorjem. To je idealna rešitev za vse, ki potrebujejo učinkovito in zanesljivo sredstvo za opravljanje del v strogih mestnih središčih ali oddaljenih območjih izven mest.

 

Zbiranje odpadkov in čiščenje površin

Uporaba Goupil električnih komunalnih vozil je lahko tudi drugačna. Goupil električna vozila se lahko uporabljajo tudi za zbiranje in prevoz kosovnih odpadkov ali zbiranje in odvoz odpadkov in smeti v zbirnih posodah (hidravlični zbiralnik odpadkov s prekucnikom) ali čiščenje ali mokrenje cestnih površin ali pločnikov z visokotlačnim čistilcem..Univerzalna uporaba Goupil-ovih električnih vozil je enostavna in okolju najbolj prijazna saj ne povzročajo hrupa in izpusta CO2.

Goupil G3 električno komunalno vozilo je široko1,10m, kar vam omogoča dostop v sam strogi center vsakega mestnega jedra (širina med stožci standardno je 1,25m) z nazivno močjo 700kg in homologacijo za vsakdanjo cestno uporabo. Avtonomija Goupil vozil na električni pogon je do 100km.

Če so vaše zahteve večje in potrebujete daljši domet, potem je Goupil G5 prava rešitev za vas. Kombinirana uporaba električnega motorja in bencinskega agregata za podaljšanje dometa je prednost, ki je ne gre prezreti. Uporaba izredno tihega in ekološkega električnega motorja v samem centru mesta in bencinskega agregata izven urbanih območij sta kombinacija ki ju ne gre prezreti.

Uporaba v industriji

Goupil Industrie ponuja širok spekter električnih vozil, ki vam lahko pomagajo optimizirati vašo produktivnost, medtem, ko boste brez težav prispevali k čistejšemu  in tišjemu okolju. Ožja in agilnejša električna vozila poskrbijo, da ste na terenu hitrejši in okretnejši pri prevozu bodisi opreme ali tovora in ljudi. Vsako vozilo Goupil se lahko prilagodi na vaše potrebe.

Vsa vozila Goupil izpolnjujejo zahteve po standardu ISO 14001. Uporabljajo jih v skoraj vseh industrijskih obratih v Franciji in po večjih evropskih državah. Zaupajo nam Air France, DCNS, Volkswagen, Fiat, Sanofy,..

 

 

Praktičen dostavnik

Zahteve dostave v samem strogem centru mesta so lahko nenaklonjene velikim dostavnikom. Optimalno rešitev za dostavo in prevoz blaga ponuja Goupil s svojim voznim parkom. Zakaj bi čakali v gneči ali se drenjali na mestu za dostavo ko pa lahko izkoristite prednost okretnosti in praktičnosti.

Razpon širine električnih vozil sega od 1,10m do 1,50m kar pomeni, da jih lahko uporabljate praktično povsod. Ker so vozila električna, so izredno praktična in ekološka (brez hrupa in izpušnih plinov) ter okretna, zato boste brez težav dostopali do še tako zahtevnih področij in dostavnih površin hkrati pa zmanjšali čas in strošek dostave.

 naročilo