Goupil G4

Goupil G4 Električno vozilo

goupil_g4
Goupil G4 električno vozilo ima lastnosti, ki temeljijo na uspehu predhodnika Goupil G3 (velikost, moč, ergonomija …), katere sedaj nudijo vrhunsko udobje in zmogljivost. Vse obstoječe komponente vozila G3 so bile popolnoma prenovljene, da bi dosegli raven kakovosti, ki presega tržne standarde.

Jekleni okvir nudi odpornost proti deformaciji in neprimerljivo modularnost, pogonski mehanizem pa zagotavlja popolno stabilnost in udobje za največje obremenitve. Krmiljenje in zavore so bile preoblikovane tako, da se takoj odzivajo na zahteve voznika.

 

G4 je na voljo v večih različicah:

  • s ponjavo
  • furgon
  • zbiralnik odpadkov / komunalno vozilo

 

 

 

Značilnosti G4

Dvo-sedežno električno vozilo homologirano za uporabo na cesti, kompaktna velikost 1,2 m, prostornina tovora do 700 kg, vlečna zmogljivost  do 1 tone na cesti (1.400 kg N1), največja hitrost 50 km / h, avtonomnost baterije do 130 km.

 

  • OKOLJU PIJAZEN IN TIH

 V skladu z okolju prijazno zakonodajo G4 ne proizvaja CO2  emisij. G4 je tih in brez izpustov zaradi česar je privlačen za mnoga urbana področja.

 

 

  • KOMPAKTEN IN LAHKO VODLJIV

 Večji od G3, vendar ožji od običajnih vozil, njegova kompaktna širina je 120 cm in omogoča enostaven dostop v ozke ulice, parke ali vrtove. G4 je zaradi svojega sodobnega dizajna  primeren za vsa urbana področja.

 

 

  • PRILAGOJEN VAŠIM ZAHTEVAM

 G4 je vozilo, zasnovano za zahtevo strokovnjakov. Ne glede na konfiguracijo, koristna obremenitev presega obstoječe standarde, ki so na voljo na trgu (do 1 tone).

 

 

  • INOVATIVEN IN ROBUSTEN

 Goupil-Industry se  razvija že več kot 20 let. V teh letih je več let načrtovanja in proizvodnje električnih vozil, ki temeljijo na lastnih izkušnjah in razvoju, ki so bile pridobljene na najbolj prodajanem modelu G3 (proizvedenih več kot 10.000 vozil).

 

 

  •  BATERIJE

 Obsežna izbira baterij, ki ustrezajo vašim potrebam in vašemu proračunu: G4 ponuja 5 baterijskih vložkov: tri odprte svinčene baterije (industrijska vlečna baterija) 8,6 kWh, 11,5 kWh in 14,4 kWh,  ki ponujajo stroškovno učinkovito rešitev za obseg vozila, ki ga potrebujete.

Dve litijevi bateriji 7.2kWh in 11.5kWh, ki ponujata nenehno fleksibilnost in visoko zmogljivost (avtonomija do 100km). Vgrajeni visokofrekvenčni polnilnik se priključi v standardno 220V 16A vtičnico.

 

naročilo

 

Video 

Galerija

 

Leave a Comment